Mittwoch, 16. Juli 2008
Salut, bonjour und bonsoir!
Wia iar seachan, homa a "paar" neue Bildr uf d´Homepage toa. So nackig wia se war homase den doch ne lo künna =).

Kurzer Lagebericht:

Tag: hmm etz muas i da Kalendr holla, d´Carolin zählt imma d´Täg, aba dia isch gad bem schaffa... 34

Wetter: Sonnig und angenehm warm (25°C)

Essen: Immer noch prima (Lachs, Wedges, Gemüse, Hühnchen, Winarle (echt wohr, halt net fum efef =)), Tortelini, Mozarella-Salat, ...)

Personal: Bis uf 1e dia üs imma wida set das ma ne viel vastond (*grrr*-za klina Kind tät ma sega "Solang nix schös zum sega hosch, seg gär nüd!!") send alle voll nett und luschtig

Arbeitsplatz: Frühstücksbuffet (Morgen =D), Bistro (Mittag), Restaurant (Abend)

Arbeitszeiten: 07:00 - 15:00 (Morgenschicht) oder 16:00 - 22:00 (Abendschicht)

Hmm... was künnt I eu no vazella...Also bru bin i no net gwora, aba i mirk scho a kle an untaschid *stolz*
I ka ne ischätza ob mi Französisch bessa gwora isch, aba i kann a paar neue Wörter und Sätz und I red scho viel meh!!

Im Restaurant, Bistro und ida Bar loft im Hintergrund di ganze zit Liebesmusik oda klassische Musig. I glob bevor i wida hoam gang muas I so oane kopira, wen ma so im Restaurant uf d´Gäscht wartat, denk i mr ab und zua das dia CD gär net mol so schleacht isch.

D´Angestellta schlingan eanasi eassa innerhalb fu 10 minuta ahe und den hockan se alle uf d´Steaga vor da Kuche und röchan di letschta 20 minuta fuda Pause. Do mutiran alle zum totalen Kettenraucher, voll brutal.

Hoff euch gotz allna guat und wia ma hört hot s´K-shake wegat mangelnder HLW-Besuche noch net dichtmacha müasa *lol*


Sow... etz gang I schaua was as hüd zum Eassa git... d´Lüd z´Eastbourne tätan sega "bitte koa Kartoffla me"....mir segan "bitte net scho wida Lachs" (obwohl er ne schleacht isch =D)

Lg Nicole

... comment